Több mint 18 éve dolgozom mérnökként, nemzetközi csapatokban együttműködve hoszútávú projekteken. Megtanultam a precizitás és a nagy felelősség mellett is kreatívnak és nőiesnek maradni. Könnyen közlekedek az interkulturális közösségekben, megtapasztaltam a sokszínűséget, a diverzitás jelentette kihívásokat, nehézségeket. Éppen ezért hiszek a sokszínűség erejében, annak értékteremtő mivoltában. Bevertem a fejem a nem létező üvegplafonba,  átéltem a ki nem mondott sztereotípiákat, megküzdöttem a különböző interperszonális akadályokkal és sikeresen kihevertem a kiégést. Mindebben a coaching segített, az az út, amit a tudatosságom fejlesztésében tettem meg.
Dolgoztam saját vállalkozásban, hazai középvállalatnál, projekteken a KKV szektorban, adtam tanácsot hazai és európiai ügyvezetőnek és vezérigazgatóknak, építettem gyártóüzemet és irányítottam többszáz fizikai munkást. Mindenhol másként kellett megfelelni, más kihívásoknak. Mint marketing szakember számtalan piacot vizsgáltam, különböző viselkedésmintákat kutattam. Mint mérnök szaktanácsadó rengeteg emberrel dolgoztam együtt 12 országban. Kreatív szemléletmódom, rugalmas hozzállásom, problémamegoldó attitűdöm mindig a segítségemre volt a sikerek elérésében. A folyamatos tanulás híve vagyok, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy naprakészek legyünk, hogy fejlődni tudjunk, hogy nyitottak maradjuk.

Az egyensúly

Legszebb kihívásom a családanya szerep. Büszke vagyok arra, ahogyan sikerült  harmonikus összhangot létrehoznom a munkám és a családom között, arra hogy teljes értékű anya, feleség, kolléga és vezető vagyok. Örülök, hogy sikerült az évi közel 40 üzlet út mellett is egy összetartó, jókedvű, aktív családi életet kialakítani. Hiszek abban, hogy mi nők képesek vagyunk egyfajta új egyensúly megteremtésére, és hogy ebben a férfiak csodás partnereink lehetnek. A világ új kihívásaira közösen tudjuk megtalálni a válaszokat és ez egy nagyszerű felfedezés lehet.

Szabadidőben utazni szeretek és a művészetek érdekelnek. A sokszínűség és a kreativitás feltölt. Kikapcsolódni pedig jógázás vagy egy-egy jó könyv olvasása közben szoktam. Támogatom a jó társadalmi kezdeményezéseket, ezért számtalan non-profit szervezet támogatok. Jószolgálatot a hazai telefonos lelkisegély szolgálatnál teljesítettem 4 évig, ma pro-bono coachinggal támogatok hazai szervezeteket és anyukák kezdő vállalkozásait.